Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό αίσχος με την μεταφορά επιβατών από το ΚΤΕΛ Λαγκαδά;


Αν υπάρχει λίγη τσίπα ντροπής από τους υπευθύνους του υπουργείου Μεταφορών, σήμερα κιόλας πρέπει να δοθεί τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση με την μεταφορά επιβατών από το ΚΤΕΛ Λαγκαδά στη γραμμή Λαγκάδα –Ρεντίνα.

Σήμερα για μια ακόμη φόρα γίναμε μάρτυρες ενός δρομολογίου που όχι μόνον ήταν πλήρες αλλά οι επιβάτες δεν χωρούσαν ούτε όρθιοι. Αναφερόμαστε στο δρομολόγιο με αφετηρία την Ρεντίνα και προορισμό τον Λαγκαδά με ώρα αναχώρησης 09:30.

«Δεν βάζουν ξεχωριστό λεωφορείο για την δομή Βαϊοχωρίου με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση» μας είπαν επιβάτες.

Τελικά αναρωτιούνται, με το δίκαιο τους οι κάτοικοι της επαρχίας Λαγκαδά: «εμείς είμαστε πολίτες άλλης κατηγορίας; Δεν είμαστε πολίτες αυτού του κράτους; Γιατί αυτή η συμπεριφορά;»

Ερωτήματα που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τα λάβουν υπόψη τους σοβαρά οι υπεύθυνοι και θα δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η αγανάκτηση και η οργή έχουν ξεχειλίσει. Κάνουμε έκκληση στον υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα να παρέμβει και να δώσει άμεσα λύση.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε.

Χρήστος Γιαννακίδης

emvolimanea.blogspot.com