Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Ο ΟΣΕΘ απαντά σε δημοσίευμά μας σχετικά με την μη εκτέλεση δρομολογίου του ΚΤΕΛ Λαγκαδά


Η άμεση παρέμβαση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕΘ κ. Γιάννη Τόσκα για διερεύνηση του δημοσιεύματος μας σχετικά με την μη εκτέλεση δρομολογίου από το ΚΤΕΛ Λαγκάδα, δείνει απάντηση στο ερώτημα μας για ποιο λόγω δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο στις 25 Οκτωβρίου.


Τι συνέβη λοιπόν. Όπως ενημέρωσε το ΚΤΕΛ Λαγκάδα τον ΟΣΕΘ κατά την επιστροφή του λεωφορείου από την Ρεντίνα προς Λαγκαδά, κτύπησε αγριογούρουνο με αποτέλεσμα το λεωφορείο να υποστεί σημαντικές ζημιές και να ακινητοποιηθεί.

Τα ερωτήματα που τώρα τίθεται είναι:
 Τι κάνει το ΚΤΕΛ σε κάθε περίπτωση ατυχήματος η βλάβης ενός οχήματός του;

Οι επιβάτες πως θα πληροφορηθούν για συμβάντα που είναι αναπόφευκτα να συμβούν;

Υπάρχει εναλλακτική για την εξυπηρέτηση των επιβατών; (εφεδρεία). 
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας που ανά πασά στιγμή θα ενημερώνεται ο πολίτης - επιβάτης;

Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα υπάρχουν;

Όπως αναφέρει φίλος αναγνώστης όλα τα ειχαμε τώρα έχουμε και αυτό συμβάν.

Ιδού τι γράφει σε ανάρτησή του

Χρήστος Τοπαλίδης

"Δεν φτάνει που δεν έχουμε τακτική συγκοινωνία, δεν φτάνει που τα λεωφορεία είναι δύσκολα για την επιβίβαση και την αποβίβαση των επιβατών, ειδικά των ηλικιωμένων, δεν φτάνει που μένουμε πολλές φορές στη στάση χωρίς να μας παίρνουν, μια πού γεμίζει από << οικονομικούς μετανάστες>> τώρα έχουμε και αυτό? Υπάρχει κάποιος αρμόδιος , να ενδιαφερθεί;"

Προς στους αναγνώστες των «Εμβόλιμων Νέων»

Το πάτημα ενός κλικ στις αναρτήσεις μας,  μας δεινή δύναμη να συνεχίσουμε αυτό όμορφο ταξίδι στην ενημέρωση για την επίλυση των προβλημάτων μας. Στείλτε μας την άποψη σας για κάθε πρόβλημα που προβάλουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά… Απευθυνόμαστε  ιδιαιτέρα στους νέους που είναι το μέλλον του τόπου και τους ζητούμε να είναι δραστήριοι και να συμμετέχουν στο καθημερινό γίγνεσθαι…

Χρήστος Γιαννακίδης

emvolimanea.blogspot.com