Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Φώτης Σαββίδης - υποψήφιος για τοπικός πρόεδρος Νυμφόπετρας: Θέλησή μου είναι να προσφέρω στον τόπο μου.


Μια εβδομάδα απομένει για την διενέργεια των εκλογών στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και οι υποψήφιο έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

Τον δικό του αγώνα δίνει αυτές τις ημέρες και ο υποψήφιος για τον θώκο του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης, κ. Φώτης Σαββίδης συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου κ. Διαμάντη Λιάμα. Ζητήσαμε να μας έκθεση τις απόψεις του σε περίπτωση εκλογής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό του και πως αυτά θα επιλυθούν. «Τα προβλήματα του χωριού μας είναι πολλά. Θα επιδιώξω ορισμένα από αυτά να βρουν την λύση τους όπως:
Η εμφάνιση του χωριού, καθαριότητα και η ευταξία τόσο στη πλατεία του χωριού όσο και στις εισόδους. Καθαρισμός ρεμάτων και η ενισχύσει του ποταμού Δαφνούντα στις όχθες του για να αποφευχθούν πλημμύρες στις καλλιέργειες, ασφαλτόστρωση χωματόδρομων, ιδιαίτερα του χωματόδρομου Νυμφόπετρας –Περιστερώνας το οποίο είναι έργο της Περιφέρειας και θα ξεκινήσει το 2024, ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπόσημων του χωριού μας: Νυμφόπετρες, πλατάνια, καθαρισμός των πηγαδιών, το καστρί, τα σκαλάκια, η τρύπα του Γιαγκούλα, και Αρχαιολογικοί χώροι. Στον τομέα της υγείας έχω την υπόσχεση για μόνιμη στάθμευση ασθενοφόρου για την μετακίνηση ασθενών. Βελτίωση της προσβασιμότητας του δρόμου Νυμφόπετρας –Κοκκινοχωρίου. Στα σχέδια μου είναι και το άνοιγμα του γυμναστηρίου ώστε τα παιδιά να αθλούνται. Τέλος το γήπεδο ποδόσφαιρου να βελτιωθεί έτσι ώστε να έρχονται ομάδες για προπόνηση». Ο κ. Σαββίδης είναι αποφασισμένος, αν οι χωριανοί του τον τιμήσουν με την ψήφο τους, να προσφέρει στον τόπο του και να αφήσει θετικό έργο.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία

Αν από τους υπολοίπους υποψηφίους θέλουν να εκφράσουν τις δίκες τους θέσεις τα «Εμβόλιμα Νέα» είναι στην διάθεση τους.

Χρήστος Γιαννακίδης

emvolimanea.blogspot.com