Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Οργή και αγανάκτηση με την συμπεριφορά οδηγού ΚΤΕΛ Λαγκάδα. Άφησε στη στάση επιβάτες που περίμεναν.

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη με οδηγό του ΚΤΕΛ Λαγκάδα εκτελώντας το δρομολόγιο Λαγκαδά -Ασπροβάλτα σήμερα 31 Αύγουστου με ώρα αναχώρησης 14:45.

Ενώ οι επιβάτες ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στη στάση Πρακτορείο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε χωρίς να γνωρίζουν για πιο λόγο προέβη σε αυτή την κίνηση προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των ανθρώπων που υπέστησαν αυτή την συμπεριφορά. Ορισμένοι πήραν ταξί για να πάνε στον προορισμό τους και άλλοι ζήτησαν την βοήθεια συγγενών τους.

Κάποιοι από τους επιβάτες επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΚΤΕΛ αλλά καμιά ανταπόκριση

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με τους οδηγούς του ΚΤΕΛ. Υποχρεώθηκα να πάρω ταξί για να μπορέσω να παραβρεθώ σε κηδεία φιλικού μου προσώπου» μας είπε με έκδηλη την οργή στο πρόσωπο της η κ Μ.Λ. κάτοικος Νυμφόπετρας.

Ακόμα και ο ταξιτζής ανέφερε ότι οι άνθρωποι έχουν απηυδήσει από την συμπεριφορά των οδηγών.

Οι οδηγοί συμπεριφέρονται σαν να μη έχουν την συναίσθηση του ρόλου που τους έχει ανατεθεί.

Ένα ακόμη περιστατικό που μπορεί να είχε άσχημη εξέλιξη σημειώθηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου όταν ο οδηγός που εκτελούσε το δρομολόγιο Λαγκαδά- Ρεντίνα και ώρα 11:30 όταν το όχημα έφτασε στη Νυμφόπετρα ο οδηγός την ώρα που γίνονταν αποβίβαση επιβάτιδας έθεσε σε κίνηση το λεωφορείο με κίνδυνο να παγιδευτεί στο κλείσιμο της πόρτας. Ο οδηγός αντί να ζήτηση συγγνώμη με κυνικό τρόπο της είπε «δεν υπολόγισα ότι θα κατέβεις»

Οι αρμόδιες υπηρεσίες, ΟΣΕΘ, Τοπική αυτοδιοίκηση και Υπουργείο Μεταφορών πρέπει άμεσα να επιληφθούν των θεμάτων πριν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός.

Επιτέλους κάποιος πρέπει να βάλει φρένο στην συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων…

Θα επανέλθουμε.


Χρήστος Γιαννακίδης
emvolimanea.blogspot.com