Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Αριστοτέλους και Πλατεία Δικαστηρίων.

Με τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα σε ρόλο μαέστρου, φωταγωγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους, και ξεκίνησαν οι «Μαγεμένες Γιορτές» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία και συμμετείχε στον εορτασμό, απολαμβάνοντας το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που περιλάμβανε η εκδήλωση και την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Η Θεσσαλονίκης μας από φέτος έβαλε τα θεμέλια για να γίνει Χριστουγεννιάτικος προορισμός. Με εκδηλώσεις και στολισμό που αρμόζουν σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook αναφορικά με τον στολισμό της πόλης αλλά και το πλούσιο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε ο κ. Ζέρβας στο Facebook από την εκδήλωση:





ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης υποδύθηκε το μάγο στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το βράδυ της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Δικαστηρίων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία προκειμένου να γυρίσουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί στο σημείο, να δουν το άναμμα του δέντρου αλλά και να διασκεδάσουν στους ρυθμούς της εκρηκτικής Josephine, που έδωσε μοναδική συναυλία.