Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Μελενικίτσι Σερρών: Κρατούν την παράδοση.



Στις μικρές κοινωνίες των χωριών μας, οι παραδοσιακές εκδηλώσεις , όπως αυτές του γάμου, έχουν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία για τους κατοίκους.
Το περασμένο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου βρεθήκαμε στο Μελενικίτσι Σερρών στου γάμους των παιδιών του Δημήτρη Τιτόκη και της Ζωής Τσιάμη που επισφράγισαν την αγάπη τους ενώπιον θεού και ανθρώπων με την τέλεση του μυστηρίου γάμου στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

 Στην τελετή αυτού σημαντικού γεγονότος της ζωής των δυο παιδιών είχαν κοντά τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους, που όλοι μαζί μοιραστήκαν την χαρά των παιδιών με ένα πραγματικό παραδοσιακό γλέντι στην πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων στο κτήμα «Καρπατση». Κουμπάροι των νεόνυμφων ήταν , ο Μάνος Ατζιάρας και η Ελένη Δράζιου.



Συγκινητικές στιγμές

Σε τέτοιες ευχάριστες στιγμές ανταμώνουν άνθρωποι που είχαν να δουν ο ένας τον άλλον για πολλά χρονιά. Είδαμε ανθρώπους να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, που ακόμα από παιδιά είχαν να συναντηθούν. Η συγκίνηση τους ήταν μεγάλη. Και πώς να μην είναι αφού παιδιά ήταν και παππούδες έγιναν…
Δείτε εικόνες


Φωτορεπορτάζ:Χρήστος Γιαννακίδης