Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Την Δευτέρα η κεντρική πολιτική ομιλία του Γκιουλέκα


Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις στις 25 Γενάρη σε ποια Ελλάδα θέλεις να ζεις, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης




Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.
«Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις σε ποια Ελλάδα θέλεις να ζεις», αναφέρει στο προεκλογικό του σποτ ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

«Κάποιοι αρνούνται πεισματικά να καταδικάσουν τους κουκουλοφόρους, τη βία και τις μολότοφ. Εμείς θέλουμε να ζούμε σε μια κοινωνία με ασφάλεια, όπου το αναφαίρετο δικαίωμα της διαμαρτυρίας δεν θα γίνεται αφορμή για να κάνουμε τα πάντα μπάχαλο», αναφέρει αρχικά ο κ. Γκιουλέκας και συμπληρώνει:

«Κάποιοι πηγαίνουν στα δικαστήρια ως μάρτυρες υπεράσπισης των τρομοκρατών, ισχυριζόμενοι, μάλιστα, ότι οι τρομοκράτες επέλεξαν τον ένοπλο αγώνα. Εμείς θέλουμε να ζήσουμε σε ένα κράτος δικαίου όπου οι δημοκρατικοί αγώνες δεν θα έχουν καμία σχέση με ωμές πράξεις βίας. Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις στις 25 Γενάρη, σε ποια Ελλάδα θέλεις να ζεις».

Δείτε το προεκλογικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ:



voria.gr