Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΜΑΪΜΟΥ Έπαιρνε προκαταβολές, για να παίζει… τάβλι

«Αεριτζής» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι παρίστανε τον εκπρόσωπο αλυσίδας σούπερ μάρκετ και υποσχόταν τη διοργάνωση τουρνουά… τάβλι.
Με αυτόν τον τρόπο φέρεται ότι εισέπραττε μικροποσά ως προκαταβολές και στη συνέχεια εξαφανιζόταν.
Πρόκειται για 42χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την ασφάλεια Καλαμαριάς, όμως ο ίδιος είχε συλληφθεί δέκα μήνες νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη για παρόμοια απάτη. Αυτή τη φορά κατηγορείται, καθώς φέρεται ότι προσέγγιζε διάφορους καταστηματάρχες της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι μπορούσε να παρέμβει, για να προμηθευτούν τα σούπερ μάρκετ που δήθεν εκπροσωπούσε με προϊόντα τους, ενώ σε άλλους ανέφερε ότι θα οργάνωνε τουρνουά τάβλι ή σκάκι στο χώρο τους. Όμως για κάθε περίπτωση έπειθε τους καταστηματάρχες και του κατέβαλαν προκαταβολές 20 έως 30 ευρώ σύμφωνα με την αστυνομία.
Το διάστημα από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και το Νοέμβριο ο 42χρονος κατηγορείται ότι προσέγγισε έντεκα ιδιοκτήτες πρατηρίων άρτου, ζαχαροπλαστείων και παιδότοπων, αποσπώντας από όλους χρηματικά ποσά.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε συλληφθεί, κατηγορήθηκε για απάτη σε βάρος 52 καταστηματαρχών. Σε όλους είχε υποσχεθεί τη διοργάνωση τουρνουά τάβλι λέγοντας ότι εκπροσωπούσε γνωστή εταιρεία εκδηλώσεων. Έτσι φέρεται ότι εισέπραττε μικρές προκαταβολές.

"Μ"