Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ: Πέθαναν πιασμένοι χέρι-χέρι μετά από 62 χρόνια γάμου

Δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να διεκδικήσουν την εκπλήρωση του όρκου «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Ένα ζευγάρι όμως στην Καλιφόρνια, που παντρεύτηκε πριν από 62 χρόνια, πέθανε με διαφορά μόλις 4 ωρών, πιασμένοι χέρι - χέρι.


Η οικογένεια του Ντον και της Μαξίν Σίμπσον λένε πως ήταν δύο άνθρωποι που τους ένωσε η μοίρα και άφησαν ο ένας τον άλλον, πεθαίνοντας με διαφορά μόλις 4 ωρών.

«Ήξερα κατά βάθος ότι έτσι θα γινόταν – ο παππούς μου και η γιαγιά μου θα πέθαιναν μαζί» δήλωσε η εγγονή τους Μελίσα Σλόαν στο τηλεοπτικό δίκτυο Kero.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Ντον ήταν στο σπίτι όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του επιδεινωνόταν.

Την ίδια στιγμή, ο καρκίνος τον οποίο πάλευε η σύζυγός του χειροτέρευε.

Η οικογένειά τους, ζήτησε μάλιστα από το νοσοκομείο να είναι σε διπλανά κρεβάτια, πράγμα που δεν ήταν εφικτό, και προκειμένου να είναι μαζί, τους μετέφεραν σε ένα δωμάτιο στο σπίτι τους. Λίγο μετά η Μαξίν άφησε την τελευταία της πνοή. Στη συνέχεια πέθανε και ο Ντον. «Έφυγε μαζί της, πέθαναν με τέσσερις ώρες διαφορά» είπε η εγγονή τους. «Είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μια αληθινή ιστορία αγάπης».

Ο Ντον ήταν ένας πολιτικός μηχανικός που μετακόμισε στο Μπέικερσφιλντ, όταν γνώρισε την Μαξίν σε μια αίθουσα μπόουλινγκ. Έκτοτε ταξίδεψαν μαζί σε όλο τον κόσμο και υιοθέτησαν δύο παιδιά.

Πηγή: Daily Mail