Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Φιλιππίνες: Πέθανε το κοριτσάκι που «ξύπνησε» στην κηδεία του

Πέθανε τελικά το 3χρονο κοριτσάκι που είχε ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της κηδείας της στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Παρόλο που τα δημοσιεύματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, πιστεύεται πως το τρίχρονο κοριτσάκι, που έγινε γνωστό παγκοσμίως, μετά από βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και δείχνει την ώρα που ο πατέρας του το σηκώνει από το φέρετρο κατά τη διάρκεια της κηδείας του την Κυριακή, έχει πεθάνει.

Το βίντεο έγινε viral στο YouTube, με πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις δύο ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το κοριτσάκι έπεσε για άλλη μία φορά σε κώμα την Κυριακή και ανακηρύχθηκε νεκρή από τους γιατρούς τη Δευτέρα.

Το 3χρονο κοριτσάκι, είχε θεωρηθεί νεκρή για πρώτη φορά, το πρωί του Σαββάτου, μετά από εξετάσεις που είχαν πραγματοποιήσει οι γιατροί στο τοπικό νοσοκομείο, όταν το παιδί μεταφέρθηκε εκεί υποφέροντας από υψηλό πυρετό για αρκετές ημέρες.

Οι γιατροί τότε ανακήρυξαν νεκρό το κοριτσάκι και επέτρεψαν στην οικογένεια να το πάρουν στο σπίτι και να ετοιμάσουν την κηδεία της.

Την επόμενη ημέρα, οι πενθούντες μετέφεραν το φέρετρο στην εκκλησία, όταν ένας από τους παρευρισκόμενους είδε ότι το «νεκρό» κορίτσι να κινείται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας γείτονας των γονιών της αφαίρεσε το καπάκι του φέρετρου της για να τακτοποιήσει το σώμα της και παρατήρησε την κίνηση του κεφαλιού του κοριτσιού.

Τότε ο πατέρας του το έβγαλε από το φέρετρο και το μετέφερε στο νοσοκομείο.


"Εθνος"