Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Κομοτηνή: Φως στη δολοφονία του φύλακα της μάντρας - Τον σκότωσαν για να χτίσουν το σπίτι τους με τα κλεμμένα!

Ένας 24χρονος από το Δροσερό Ξάνθης και άγνωστος αριθμός συνεργών του ευθύνονται για τη δολοφονία του 49χρονου νυχτοφύλακα σε μάνδρα οικοδομικών υλικών στην Κομοτηνή πριν από λίγες μέρες. Μετά από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε ο 24χρονος και το μεγαλύτερο μέρος των υλικών που είχαν κλέψει προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στην ανέγερση κατοικίας του.
Ο νεαρός όταν αντιλήφθηκε από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Ξάνθης, ότι ο κλοιός έχει στενέψει αναγκάστηκε να παραδοθεί την Παρασκευή στην Ασφάλεια Κομοτηνής
Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Ροδόπης αφού η εμπλοκή του είχε ταυτοποιηθεί ενώ δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τον συνεργό ή τους συνεργούς του, με τους οποίους σκότωσαν τον άτυχο νυχτοφύλακα με κίνητρο τη ληστεία.

Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου και τον έδεσαν!

Πιο αναλυτικά, προέκυψε ότι ο 24χρονος, μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό συνεργών του, προσέγγισαν τον 49χρονο, ο οποίος βρισκόταν εντός του οχήματός του, έξω από την παραπάνω επιχείρηση, όπου εργαζόταν ως νυχτοφύλακας και αφού του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί.
Στη συνέχεια, μπήκαν στην επιχείρηση, από όπου αφαίρεσαν δύο φορτηγά αυτοκίνητα, πλήθος οικοδομικών υλικών και εργαλείων, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και τις εκτεταμένες έρευνες που ακολούθησαν, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τα δύο φορτηγά βρέθηκαν στο αλσύλιο του Πόρτο-Λάγους, ενώ στο σπίτι του 24χρονου, στο Δροσερό βρέθηκε, το μεγαλύτερο μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή: xanthipress