Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Απίστευτες απάτες με τα πλαστά πτυχία στο Δημόσιο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα πλαστά πτυχία στο Δημόσιο. Υπάρχουν υπάλληλοι που παρουσίασαν ακόμη και απολυτήριο από σχολείο που δεν είχε ακόμη ιδρυθεί! Οι έλεγχοι για τα πλαστά πτυχία συνεχίζονται. Οι αποκαλύψεις αυτή τη φορά έρχονται από τον δήμο Ξάνθης. Στην μια από αυτές η πραγματικότητα ξεπερνάει και τη φαντασία.

Εντοπίστηκε υπάλληλος με πλαστό απολυτήριο λυκείου. Αυτό δεν είναι πρωτοφανές, είναι όμως πρωτοφανής η συμπεριφορά του εν λόγω υπαλλήλου.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα ο υπάλληλος αρχικά δεν είχε προσληφθεί. Δεν έμεινε όμως άπραγος, έκανε ένσταση κατά άλλου υπαλλήλου που είχε “περάσει” μέσω ΑΣΕΠ και την κέρδισε κάνοντας χρήση του πλαστού πτυχίου το οποίο φυσικά κανείς δεν έλεγξε!

Δεν είναι όμως αυτή η μόνη περίπτωση εντοπίστηκε ακόμη ένας υπάλληλος που παρουσίασε απολυτήριο από το λύκειο Σταυρούπολης όμως μετά από έλεγχο φάνηκε ότι ποτέ δεν είχε φοιτήσει εκεί, ενώ ακόμη ένας υπάλληλος παρουσίασε απολυτήριο δημοτικού ... όμως οι ημερομηνίες ήταν κάπως περίεργες. Το πιστοποιητικό που προσκόμισε ο υπάλληλος έχει ημερομηνία χρόνια πριν την ίδρυση του δημοτικού!

newsit