Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο, εξιχνιάστηκαν κλοπές από οικίες σε χωριό της Λάρισας, από διαμέρισμα στην Άνω Πόλη και από ΚΑΠΗ στις Συκιές. 

Τετάρτη ξημερώματα, εντοπίστηκε και συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 27χρονος ημεδαπός, τη στιγμή που περιεργαζόταν περίπτερο εντός των χώρων του ΟΣΕ, με σκοπό να το διαρρήξει με τη χρήση λοστού.

Σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης, σε βάρος 47χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2013, διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή της Άνω Πόλης. Από το εσωτερικό της οικίας αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές, μεταξύ των οποίων και έναν φορητός Η/Υ, ο οποίος βρέθηκε και κατασχέθηκε στην οικία του δράστη στα Χανιά.

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών σε χωριό της Λάρισας.

Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 17 και 19 ετών, εκ των οποίων ο τελευταίος έχει ήδη συλληφθεί κρατείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σάμου, για παρόμοια αδικήματα.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, τη 18 Μαΐου, διέρρηξαν δύο οικίες σε χωριό της Λάρισας, απ΄όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο με το οποίο προσέγγιζαν τις οικίες και χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης-Ευκαρπίας, σε βάρος 20χρονου ομογενή, για διακεκριμένη κλοπή, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του 2013, διέρρηξε ΚΑΠΗ στην περιοχή των Συκεών, απ΄όπου αφαίρεσε μία τηλεόραση και μικρό χρηματικό ποσό.

voria.gr