Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Θεσσαλονίκη: Η ανάληψη χρημάτων από τράπεζα κατέληξε σε εφιάλτη - Η γυναίκα έμεινε να κλαίει 17.552€!

Όταν η άτυχη γυναίκα έμπαινε στην τράπεζα για να σηκώσει τα χρήματά της, δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα ζούσε στη συνέχεια...

Τέλος στην εγκληματική δράση νεαρού ληστή έθεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατάφεραν να εξιχνιάσουν άμεσα την υπόθεση ληστείας σε βάρος 73χρονης, με λεία αναληφθέν χρηματικό ποσό.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία. Ειδικότερα, πρωινές ώρες προχθές (03-06-2014), ο 29χρονος άντρας, αφού αντιλήφθηκε την είσοδο της ηλικιωμένης σε τραπεζικό υποκατάστημα της δυτικής Θεσσαλονίκης, με τη βοήθεια συνεργού του που αναζητείται, πλησίασε και προξένησε φθορά στο ελαστικό του σταθμευμένου αυτοκινήτου της, με σκοπό να δυσχεράνει τη μετακίνησή του.

Κατά την έξοδό από το τραπεζικό υποκατάστημα και την επιβίβαση του θύματος στο όχημα της, οι δράστες αφαίρεσαν από τη θέση του συνοδηγού τσάντα, η οποία, εκτός από κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα, περιείχε χρηματικό ποσό, ύψους 17.522 ευρώ, το οποίο προερχόταν από την ανάληψη που μόλις είχε πραγματοποιήσει η ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με το seleo.gr, στην κατοχή του 29χρονου άντρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού, καθώς και τα κοσμήματα, ενώ παράλληλα ο δράστης υπέδειξε το σημείο όπου απέρριψε την τσάντα και τα προσωπικά έγγραφα της παθούσας.

Newsit.gr