Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ξάνθη: Νεκρός ανασύρθηκε 12χρονος από παραλία

Τη ζωή του έχασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία του Μυρωδάτου Ξάνθης ένα 12χρονο αγόρι, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, το άτυχο παιδί ενώ κολυμπούσε διαπίστωσε αδυναμία να συνεχίσει και ζήτησε βοήθεια. Ο πατέρας του και ο μεγαλύτερος αδελφός του που βρίσκονταν στην ακτή έσπευσαν να τον βοηθήσουν αμέσως μόλις κατάλαβαν πως ο νεαρός πνιγόταν. Ωστόσο και οι δύο τους ένιωσαν αδυναμία να συνεχίσουν και να πλησιάσουν τον 12χρονο με αποτέλεσμα να καλούν και αυτοί σε βοήθεια.

Μόλις έγινε αντιληπτό το συμβάν από τον ναυαγοσώστη της πλαζ έσπευσε να βοηθήσει στη διάσωση των τριών ατόμων, ενώ πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή έσπευσαν και αυτοί να βοηθήσουν.

Ο πατέρας και ο μεγαλύτερος γιος διασώθηκαν άμεσα ωστόσο ο 12χρονος εντοπίστηκε μετά από αρκετή ώρα σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση. Στη διάσωση συμμετείχαν και άνδρες του Λιμενικού που έσπευσαν επίσης στην παραλία. Ένα ασθενοφόρο όχημα μετέφερε τον άτυχο 12χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

newsbomb.gr