Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Χρυσή Αυγή: "Παράνομη και αντισυνταγματική η άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, Χ. Παππά και Ι. Λαγού"

Δελτίο τύπου
"Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην σημερινή τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής ότι συντελείται έγκλημα κατά της λαϊκής κυριαρχίας, καθώς συνεχίζεται η παράνομη κράτηση χωρίς δίκη και χωρίς στοιχεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων Συναγωνιστών βουλευτών, του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος της Ελλάδας.


Την ίδια ώρα ο φάκελος δικογραφίας για την υπόθεση του χρηματισμού του Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη ακόμα δεν έχει έρθει στην Βουλή.

Η κλίκα Αθανασίου παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης, ώστε να συνεχίζεται η παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής (Αδρεουλάκος, Σακελλάκος, Ρασιδάκης).

Ο κομιστής των παρεμβάσεων είναι ο συνταξιούχος εφέτης, Χάρης Μπίρμπος, έναν γεγονός για το οποίο βοά το Πρωτοδικείο. Πρέπει να πέσει άπλετο φως στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Επιπλέον, η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ζήτησε να κληθούν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός, ώστε να γίνει η άρση ασυλίας τους. Αυτό όμως είναι παράνομο και αντισυνταγματικό, καθώς έχει παρέλθει το τρίμηνο της αποκλειστικής προθεσμίας.

Η παράνομη Βουλή όμως δεν κάλεσε εμπρόθεσμα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, γιατί τότε θα έπεφτε άμεσα η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου.