Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η "ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Γιάννενα –Φλώρινα-Θεσσαλονίκη-Σερρες- Καβάλα-Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη. Αυτή είναι η ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ. Σήμερα κρατάμε γερά αυτούς τους λόφους και σύντομα θα έχουμε και τους λόφους της Βασιλεύουσας . Αυτή η ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ σήμερα της ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ και είναι παρανοϊκό να καλλωπίζουμε την οικία μας χωρίς πρώτα να θωρακίσουμε την ασφάλεια της πόρτας του σπιτιού μας . 
Καλή είναι η ανάπτυξης και τα έργα προόδου που γίνονται δεξιά και αριστερά σε Πελοπόννησο Κρήτη Στερεά Ελλάδα αλλά χωρίς θωράκιση της πόρτας του σπιτιού μας . 
Όλα τα έργα και οι προτεραιότητες πρέπει να ξεκινούν από τους επτά λόφους της σημερινής μας ΕΛΛΑΔΑΣ εκεί πρέπει πρώτα η ανάπτυξη η βιομηχανοποίηση οι συγκοινωνίες τα λιμάνια τα αεροδρόμια είναι η πόρτα για τις χώρες των Βαλκανίων και η είσοδος και έξοδος με την Ευρώπη , είναι η βόρεια ΕΛΛΑΔΑ αυτή που έχει τον μεγάλο και σπάνιο ορυκτό πλούτο από δύση μέχρι ανατολή όταν έχουμε την σημερινή ΕΠΤΑΛΟΦΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ μπορεί η υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ να είναι ασφαλής και σε ειρήνη, χωρίς την ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΜΑΣ κινδυνεύει και η υπόλοιπη χώρα , Καιρός να αλλάξουν από τα κέντρα εξουσίας κάποιες επιλογές και προτεραιότητες με θαρραλέα βήματα και αποκέντρωση." 

Με εκτίμηση 
Χάρης Καρολίδης