Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»: ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΈΝΑ ΔΥΝΑΤΌΤΕΡΟ ΑΎΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΊΑ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΊΑ ΟΝΕΙΡΕΥΌΜΑΣΤΕ

Του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Μαγνησίας Θαν. Ακρίβου

"Η επόμενη πενταετία θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας και την περιφερειακή αυτοδιοίκηση και για τον λόγο αυτό επείγει μια άλλου τύπου ανάπτυξη που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
Καλούμαστε να δώσουμε μια ευκαιρία και ελπίδα στον τόπο μας για μια καλύτερη πορεία.
Να αλλάξουμε συσχετισμούς, πρόσωπα και κατεστημένες αντιλήψεις, να βρούμε θετική διέξοδο από την κρίση και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη, με όρθια την κοινωνία και ζωντανή την οικονομία,  με ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Η νέα αυτοδιοικητική παράταξη «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον γνωστό καρδιοχειρουργό (και πάνω απ΄ όλα  ΑΝΘΡΩΠΟ)  του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας  κ. Νίκο Τσιλιμίγκα  στελεχώνεται με νέους και  άφθαρτους ανθρώπους από τους τέσσερις  (4) Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας .

Επιδιώκει την ευρύτερη δυνατή συνεργασία δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων,  αλλά και την  αξιοποίηση κάθε ανθρώπινου δυναμικού της Θεσσαλίας, ώστε με όραμα, γνώση και σχεδιασμό να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος και να βρει η Περιφέρειά μας τη θέση που της αξίζει  στην 
Ευρώπη των  Περιφερειών.
Θεωρώντας ότι, στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχει θέση η πολιτική και οι πολιτικές σκοπιμότητες, σας ζητώ να φτιάξουμε όλοι μαζί σήμερα, ένα δυνατότερο αύριο για την Μαγνησία που ζούμε και την Θεσσαλία που όλοι ονειρευόμαστε.
Η μεταβατική εποχή, που ζούμε, απαιτεί αγώνα και προσπάθεια.
Η περιφέρεια της Θεσσαλίας έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης που παραμένουν αναξιοποίητα.
Επείγει όμως μια άλλου τύπου ανάπτυξη  στην Θεσσαλία μας, που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και γι΄αυτό πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα χρόνια που έρχονται.
Σήμερα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για την Νέα Εποχή της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου από την Μαγνησία, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές, θέτοντας την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και ζητώ την κρίση σας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκο Τσιλιμίγκα  και την Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Νήσων κα Τζούλια Τσαλίκη για την τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης και μου έδωσαν έτσι την ευκαιρία να συνταχθώ μαζί τους στον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Στον αγώνα μας αυτό, εγώ προσωπικά, οι συνυποψήφιοί μου και όσοι στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια σε προσκαλούμε να μας στηρίξεις.
Δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε την ψήφο Σου και τη στήριξή Σου.

                  Θανάσης Ακρίβος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας
με τον συνδυασμό «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»