Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Συνταγή για ποντιακή ομελέτα με κρεμμύδια

Κάτι εύκολο στην παρασκευή αλλά συνάμα γευστικότατο είναι το... φούστορον με φρέσκα κρεμμύδια.

Πρόκειται για την ποντιακή ομελέτα, που με τα φρέσκα κρεμύδια γίνεται σαν πίτα και είναι νοστιμότατη.

Υλικά

10 φρέσκα κρεμμυδάκια φιλοκομμένα
Αλάτι - πιπέρι
2 κ.σ. καλαμποκάλευρο
4 αυγά
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αλατίζουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Τα στίβουμε με τα χέρια μας για να φύγουν όλα τα υγρά.

Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια αφού τα πασπαλίσουμε με το αλεύρι.

Χτυπάμε σε μπωλ τα αυγά και τα αδειάζουμε πάνω στα κρεμμύδια. Όταν ροδίσει από την μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη. Η ομελέτα μας είναι έτοιμη.

Καλή σας όρεξη!

Pontos-news.gr