Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες του Ι.Χ. του

Έγινε μάρτυρας της διάρρηξης του αυτοκινήτου του και βρέθηκε τραυματισμένος από χτύπημα με κατσαβίδι που χρησιμοποίησε ο διαρρήκτης.
Το περιστατικό συνέβη στην Εθνικής Αμύνης, στη Θεσσαλονίκη, με θύμα 34χρονο, ενώ η αστυνομία συνέλαβε 27χρονο Αλγερινό, που τον κατηγορεί για ληστεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας ο 34χρονος έκπληκτος είδε τους διαρρήκτες του αυτοκινήτου του να φεύγουν έχοντας κλέψει από το Ι.Χ. προσωπικά έγγραφα αλλά και ρούχα. Όταν τους πλησίασε, ο 27χρονος κατηγορείται ότι του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον με το κατσαβίδι με το οποίο διέρρηξε το αυτοκίνητο αλλά και με ακόμη ένα αιχμηρό αντικείμενο, όπως αναφέρει η αστυνομία. Ακολούθησε κινητοποίηση από την αστυνομία, που εντόπισε τον αλλοδαπό σε κοντινό πάρκο, όπου συνελήφθη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο νεαρός Αλγερινός και οι δύο συνεργοί του εμπλέκονται σε ακόμη δύο διαρρήξεις αυτοκινήτων που έγιναν στην ίδια περιοχή. Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσό 100 ευρώ, ένας εκτυπωτής και ηχεία.

"Μ"