Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!

Είμαστε όλοι μοναδικοί και αυτή η λεπτομέρεια είναι που καθορίζει τον τρόπο ζωής μας. Για παράδειγμα, αν και όλοι μας λιγότερο ή περισσότερο, ζούμε στους ίδιους τύπους σπιτιών, προσπαθούμε να τα κάνουμε να ξεχωρίζουν στο μέγεθος, στην διακόσμηση, στα χρώματα ακόμη και στην τοποθεσία.
Μερικοί άνθρωποι το προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Ξεφεύγοντας από τα βασικά και καθιερωμένα αποφάσισαν αντί να χτίσουν το σπίτι τους, να αγοράσουν ένα μέσο μεταφοράς και να το μετατρέψουν σε σπίτι.
Έτσι, ένα λεωφορείο,ένα τρένο, ένα αεροπλάνο, ένα υποβρύχιο ακόμη και ένα κάρο μεταμορφώθηκαν σε απίθανα σπίτια.

Δείτε τα..

1. Τρένο Το περίεργο αυτό σπίτι βρίσκεται στο Πόρτλαντ. Από τρένο κατασκευής του 1949 μετατράπηκε σε ένα πολύ άνετο σπίτι 74 τετραγωνικών μέτρων! Το εσωτερικό του έχει ύψος 3 μέτρα και είναι ιδιαίτερα φιλόξενο. Διαθέτει κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο και ένα όμορφο υπνοδωμάτιο.


2. Αεροπλάνο Αφού ένα τρένο μπορεί να μετατραπεί σε ένα όμορφο σπίτι, γιατί να μην γίνει το ίδιο και με ένα αεροπλάνο; Πρώτα από όλα, είναι πολύ πιο ευρύχωρο. Τόσο ευρύχωρο που μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του πάνω από μια οικογένεια.


Και αυτό ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο αεροπλάνο – ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα. Ο ιδιοκτήτης του πρώην 727, το πήρε από το κοντινό αεροδρόμιο του San Jose. Δεν ήταν εύκολη η μεταφορά, όπως λέει, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.


Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια απόσταση μόλις 15 μέτρων από την παραλία. Έχει δύο υπνοδωμάτια, ένα καθιστικό με τηλεόραση, μικρή κουζίνα, τραπεζαρία, ένα μπάνιο και ένα μπαλκόνι με καταπληκτική θέα στο φτερό του σκάφους.


3. Υποβρύχιο Και από τον αέρα στον βυθό της θάλασσας. Η διαφορά με τα υπόλοιπα σπίτια της λίστας είναι ότι το συγκεκριμένο σπίτι σχεδιάστηκε να μοιάζει με υποβρύχιο και δεν ήταν από την αρχή υποβρύχιο. Θα ήταν αδύνατο άλλωστε για τον ιδιοκτήτη του να καταφέρει να προμηθευτεί κάποιο.


Παρ ‘όλα αυτά, το εσωτερικό του θυμίζει πολύ το εσωτερικό ενός υποβρυχίου. Έχει ακόμη και εκτοξευτήρες τορπιλών, οθόνη, προβολέα και σόναρ! Ο ιδιοκτήτης του κατασκεύασε το σπίτι χρησιμοποιώντας κομμάτια MDF που ψέκασε με σκυρόδεμα κάνοντας τα έτσι να μοιάζουν με σκουριασμένα σίδερα.


4. Λεωφορείο Χρειάστηκαν 18 μήνες για να μεταμορφωθεί ένα παλιό σχολικό λεωφορείο σε ένα άνετο και μοναδικό σπίτι. Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2005 και ο ιδιοκτήτης του προσπάθησε να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά για την κατασκευή του. Το εσωτερικό του μπορεί να είναι μικρό, είναι όμως πολύ όμορφο.


5. Άμαξα Είδαμε ένα λεωφορείο να μεταμορφώνεται σε σπίτι, ένα τρένο και ένα αεροπλάνο. Αλλά πως θα μπορούσε κάποιος να ζήσει σε μια άμαξα;


Μια εταιρεία στο Αϊντάχο των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει να μετατρέπει άμαξες σε κινητά σπίτια και στην συνέχεια τις πουλάει! Τα σπίτια αν και μικρά έχουν μια γοητεία που είναι δύσκολο να βρείτε κάπου αλλού.


Τα κινητά σπίτια διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, τραπεζαρία και ξύλινες σόμπες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Το μόνο που θα πρέπει να προβληματίζει τους επίδοξους αγοραστές είναι ότι ο μουσαμάς που τα καλύπτει αντέχει μόνο 10 χρόνια σύμφωνα με τις προδιαγραφές..



5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!

5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!5 μέσα μεταφοράς μεταμορφώνονται σε απίθανα σπίτια!

SPITIKOMAS.BLOGSPOT.COM