Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η αγάπη για το μπέικον μάς οδηγεί στον πρόωρο θάνατο

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι η τακτική κατανάλωση μπέικον συνδέεται άμεσα με τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.
Μελέτες δείχνουν ότι το επεξεργασμένο κρέας σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου, διαβήτη και καρδιαγγειακής νόσου.
Μάλιστα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ προειδοποιούν ότι ο συνδυασμός του μπέικον με κάτι γλυκό –όπως το σιρόπι σφενδάμου που λατρεύουν οι Αμερικανοί– είναι ακόμη πιο βλαβερός.

newsbomb.gr