Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ανοικτές 634 θέσεις σε δήμους, περιφέρειες, Δημόσιο, ΔΕΚΟ


Θέσεις εργασίας σε δήμους, περιφέρειες, Οργανισμούς, αλλά και στο Δημόσιο προσφέρονται αυτή την εβδομάδα. Το σύνολο των ανοικτών θέσεων ανέρχεται σε 634.


Δείτε αναλυτικά την κατανομή των θέσεων:


ΔΗΜΟΙ

- 8 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ιωαννίνων

2 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου

6 ΤΕ Εργατών καθαριότητας (αποκομιδής απορριμμάτων)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ιωαννιτών στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών (Δ/νση: Καπλάνη 7 2ος όροφος) έως την 28-02-2014. Αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Καλδάνη Εριφύλη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

- 20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αγίου Νικολάου Κρήτης

17 ΔΕ Υπαλλήλων παραλίας

3 ΥΕ Καθαριστών

- 6 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

1 ΠΕ Παιδαγωγών

1 ΠΕ Εκπαιδευτών Θεάτρου

1 ΠΕ Εκπαιδευτών Εικαστικών

1 ΠΕ Καθηγητών Μουσικής

1 ΠΕ Νηπιαγωγών

1 ΠΕ Γυμναστών

- 30 προσλήψεις στο Δήμο Γορτυνίας

5 ΔΕ Οδηγών αυτοκινήτου

25 ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον Δήμο Γορτυνίας μέχρι τις 23-02-2014.

- 60 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρόδου

9 ΔΕ Οδηγων απορριμματοφόρου

29 ΥΕ Εργατών καθαριότητας

22 ΥΕ Εργατών συνοδών απορριμματοφώρου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο της αίτησης και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Δήμο Ρόδου μέχρι τις 25-02-2014.

- 50 θέσεις ΥΕ Καθαριστών στο Δήμο Κέρκυρας

- 32 θέσεις εργασίας στο Δήμο Λαγκαδά

6 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρου

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων διαμορφωτή γαιών (γκρέϊντερ)

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (jcb)

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (φορτωτή)

2 ΔΕ Ηλεκτρολόγων

1 ΔΕ Οδηγών λεωφορείου

18 ΥΕ Εργατών – εργατριών καθαριότητας

1 ΥΕ Εργατών – εργατριών νεκροταφείων 1

1 ΥΕ Εργατών – εργατριών κήπων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαγκαδά Ν. Παπαγεωργίου 2, 572 00 Λαγκαδάς, απευθύνοντας την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού έως 25-02-2014.

- 22 θεσεις εργασίας στο Δήμο Παιονίας

5 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρου και ανακύκλωσης

17 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος. Επίσης, θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Κιλκίς και να υποβάλλουν αίτηση στην έδρα του Δήμου Παιονίας στο Γραφείο Προσωπικού έως 21 -02-2014.

- 56 θέσεις εργασίας στο Δήμο Λαμιέων

35 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

6 ΔΕ Οδηγών Απορ/ρων

6 ΔΕ Οδηγών με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας

2 ΔΕ Χειριστών Φορτωτή Εκσκαφέα (JCB)

1 ΔΕ Χειριστή Ισοπεδωτή (GRADER)

1 ΔΕ Σιδηρουργών

1 ΔΕ Οικοδόμων

4 ΔΕ Ηλεκτρολόγων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαμιέων Τ.Κ.35100, Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, απευθύνοντάς την, στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού-Γραφείο Προσωπικού Ι.Δ.Α.Χ-Ι.Δ.Ο.Χ έως 24-02-2014.

- 12 θέσεις εργασίας στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Γιάννης Γάλλος» Δήμου Καλλιθέας

1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

5 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων

2 ΔΕ Μαγείρων

4 ΥΕ Καθαριστών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. "Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Γιάννης Γάλλος" Δήμου Καλλιθέας, Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας, Τ.Θ. 78514, Τ.Κ. 17602, απευθύνοντάς την υπόψη της κ. Αγγ. Τσιακμάκη έως25-2-2014.

- 13 θέσεις εργασίας στον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων

6 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

2 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών

1 ΤΕ Λογοθεραπευτών

2 ΔΕ Μαγείρων

2 ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, Γούναρη 76 – Πάτρα Τ.Κ. 262 24, απευθύνοντάς στο Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού, υπόψιν κας Αβραμίδη Ευγενίας έως 23.02.2014.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

- 3 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

1 ΠΕ Κτηνιάτρων

1 ΤΕ ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής

1 ΥΕ Εργάτη

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Πανεπιστημίου 171, Τ.Κ. 26 110, Πάτρα, υπ” όψιν κου Λιναρίτη Ιωάννη έως 24-02-2014.

- 3 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

1 ΠΕ Κτηνιάτρων

1 ΤΕ Ζωικής παραγωγής

1 ΥΕ Εργατών /τριών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ιωλκού και Αναλήψεως, Διοικητήριο, Τ.Κ.38001- Βόλος, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων υπόψιν κ. Π. Χατζηματού και κ. Β. Ξηραδάκη έως 24-02-2014.

- 3 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου

1 ΠΕ Κτηνιάτρων

1 ΤΕ Ζωικής παραγωγής

1 ΥΕ Εργατών /τριών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, ας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διοικητήριο, Πλ. Πύρου 1, Τ.Κ. 45110 – ΙΩΑΝΝΙΝΑ, απευθύνοντας στην Περιφέρεια Ηπείρου, Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, Τμήμα Κτηνιατρικής, υπόψιν κ. Ζώνιου Ευαγγελίας έως 21-02-2014.

ΔΗΜΟΣΙΟ

- 82 θέσεις εργασίας στο αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου Κρήτης

70 ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων

6 ΔΕ Νυκτοφυλάκων

6 ΥΕ Καθαριστών/στριών

- 15 θέσεις εργασίας στην 21η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Κέρκυρας

8 ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων

4 ΔΕ Νυχτοφυλάκων

3 ΥΕ Καθαριστών/στριών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο αςεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, Κέρκυρα Τ.Κ. 49100, απευθύνοντάς την στην 21η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, υπόψη κ. Σωτηρίου Γεώργιου.

- 136 θέσεις εργασίας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

120 ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων

10 ΔΕ Νυχτοφυλάκων

6 ΥΕ Καθαριστών/ Καθαριστριών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Τοσίτσα 1, Τ.Κ. 10682 – ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Εθνικό Αρχαιολογλογικό Μουσείο υπόψιν κας Νίκης Χριστοδουλίδου.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

- 11 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Α.Ε. (Π. Στερεάς Ελλάδας)

11 ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

- 41 θέσεις ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου στη ΔΕΗ Α.Ε. (Π. Μακεδονίας- Θράκης)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ, Κλάδος Πωλήσεων Μακεδονίας Θράκης, Αδριανουπόλεως 24, Τ.Κ 55 133 – Θεσσαλονίκη υπόψη κου Πετρόπουλου Αντώνιου έως και 24-02-2014.

- 10 θέσεις ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου στη ΔΕΗ Α.Ε. (Π. Νήσων Αιγαίου)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

- 21 θέσεις ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου στη ΔΕΗ Α.Ε. (Π. Πελοποννήσου- Ηπείρου)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη έως και 24-02-2014.

news.gr