Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Απόπειρα απαγωγής γιου εφοπλιστή στη Βούλα

ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα νότια προάστια για τον εντοπισμό των ατόμων που αποπειράθηκαν ν΄ απαγάγουν τον 33χρονο Ανδρέα Μαρτίνο, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή. Πρόκειται για τον γιο της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών Μαρτίνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 15.30 άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο συνοδευόμενο από βαν επιχείρησαν να εγκλωβίσουν το όχημα που οδηγούσε ο γιος του εφοπλιστή, την ώρα που έβγαινε από κτίριο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Βούλα.

Από ό,τι έγινε γνωστό ο 33χρονος καταλαβε ότι κάτι συνέβαινε και κατάφερε να ξεφύγει, κάνοντας απότομα όπισθεν και πέφτοντας πάνω στο Ι.Χ των δραστών που τον ακολουθούσε.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο των δραστών πήρε φωτιά και οι επιβαίνοντες σε αυτό αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν στο σημείο.

Μετά το περιστατικό το Πυροσβεστικό Σώμα ενημερώθηκε για φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων τύπου βαν. Το ένα ήταν στην οδό Ηρακλειδών στη Βούλα και το άλλο στην οδό Αθηναΐδος στη Βουλιαγμένη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., σε ανακοίνωσή της, «στις 15.30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη περιοχή της Βούλας άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα (ΙΧ και βαν) προσέγγισαν και επιχείρησαν να πλαισιώσουν - εγκλωβίσουν όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, καθώς με πορεία όπισθεν προσέκρουσε στο ΙΧ που τον ακολουθούσε.

» Από την πρόσκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι το εγκατέλειψαν στο σημείο. Το δεύτερο όχημα (βαν) βρέθηκε επίσης καμένο σε κοντινή απόσταση. Προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής».
"Εθνος"