Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 15-12-2013

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στο Αιγαίο και στη Θράκη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και από 5 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στα νότια τοπικά μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.
Λίγες νεφώσεις με πολύ κρύο και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr