Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις χοληστερίνης για ανασφάλιστους πολίτες

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για δυσλιπιδαιμία έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σήμερα και αύριο άνεργοι και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας.
Πρόκειται για μία πανελλαδική δράση με μήνυμα «Δώσε κι εσύ ένα ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ σε αυτούς που αγαπάς» που υλοποιεί το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, σε συνεργασία με τα πιστοποιημένα ιατρεία Iatrika και το Δίκτυο Διαιτολογικών Γραφείων Τροποποιητικής Συμπεριφοράς και Ελέγχου Βάρους NUTRIMED. Η δράση είναι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.
Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα SynIατρεία Πιστοποιημένης Φροντίδας του Δικτύου Iatrica, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν τις παρακάτω εξετάσεις:
- Ολική Χοληστερόλη (TC)
- H.D.L χοληστερόλη (HDL-C)
- L.D.L χοληστερόλη (LDL-C)
- Τριγλυκερίδια αίματος ( TGS)
- Αθηρωματικός Δείκτης
Επιπλέον, εφόσον οι εξετάσεις τους εμφανίσουν παθολογικές τιμές, παρέχεται μία δωρεάν επίσκεψη του εξεταζόμενου στο Δίκτυο Διαιτολογικών Γραφείων Τροποποιητικής Συμπεριφοράς και Ελέγχου Βάρους NUTRIMED, προκειμένου να του δοθούν οδηγίες για τη διατροφή που πρέπει να ακολουθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους είτε ηλεκτρονικά στο kardia.iatrica.gr είτε να τηλεφωνούν στο 210 3475170 (ώρες 9:00-13:00).
"Μ"