Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Καλαμπάκα: Τρύγησε τη σοδειά του συγχωριανού του!

Αυτή τη φορά, πίσω από την κλοπή μεγάλης ποσότητας αγροτικών προϊόντων δεν κρύβονταν οι συνήθεις συμμορίες επιτήδειων, αλλά ένας… συγχωριανός του παραγωγού που με τη βοήθεια ενός συνεργού του «σήκωσε» 120 κιλά σταφύλια από το αμπέλι του θύματος!

Ο 48χρονος αγρότης τα έχασε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν επισκέφθηκε το αμπέλι του στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας και το βρήκε «γυμνό» από καρπούς! Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή των προϊόντων του στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και εκείνοι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Πριν παρέλθει το αυτόφωρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν μεγάλη ποσότητα σταφυλιών στην αυλή του σπιτιού ενός 45χρονου και κάλεσαν τον παραγωγό, ο οποίος αναγνώρισε την ποικιλία που καλλιεργούσε! Τα συνολικά 120 κιλά σταφύλια που βρέθηκαν κατασχέθηκαν και του αποδόθηκαν, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την κλοπή που διέπραξε μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του ο οποίος αναζητείται. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

protothema.gr