Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ισπανία: Ψάχνουν τον υπερτυχερό των 4,7εκατ. ευρώ στο λαχείο

Ισπανία: Ψάχνουν τον υπερτυχερό των 4,7εκατ. ευρώ στο λαχείο
ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ
Έρευνα για το νικητή ενός λαχείου αξίας 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Λα Κορούνια της Ισπανίας.

Οι αξιωματούχοι της πόλης ζητούν μέσω διαφημίσεων να εμφανιστεί ο άνθρωπος που αγόρασε το λαχείο, πριν από ένα χρόνο περίπου και που κέρδισε 4,7 εκατομμύρια ευρώ στο τζακ ποτ.
Το τυχερό δελτίο αγοράστηκε πριν από τις 30 Ιουνίου 2012 και βρέθηκε σε ένα προποτζίδικο.

«Θα είμαι ο πρώτος Ισπανός δήμαρχος που αναζητά εκατομμυριούχο για να του δώσει χρήματα κι όχι για να εισπράξει» δήλωσε ο δήμαρχος της Λα Κορούνια, Κάρλος Νεγκρέιρα.

Οι αρχές δεν αποκαλύπτουν πότε ακριβώς και σε ποιο μέρος της πόλης αγοράστηκε το τυχερό δελτίο, ώστε να εξεταστούν όλες οι διεκδικήσεις των απλών πολιτών που συρρέουν ισχυριζόμενοι ότι τους ανήκε το λαχείο.

Ο αγοραστής μπορεί να γνωρίζει τους αριθμούς που είχε επιλέξει, θα μπορούσε όμως να είχε σημειώσει αριθμούς από τυχαία επιλογή του μηχανήματος.

Το λαχείο διαφημίζεται πλέον στο τμήμα απολεσθέντων της ιστοσελίδας της πόλης, που συνήθως κατακλύζεται από ανακοινώσεις για κινητά τηλέφωνα, κλειδιά και πορτοφόλια.

«Αν δεν εμφανιστεί κάποιος που να πληρεί τις προϋποθέσεις τα επόμενα δύο χρόνια, το τυχερό λαχείο θα παραδοθεί στο άτομο που το βρήκε« δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Ο νόμος στην Λα Κορούνια επιβάλλει την ανεύρεση του κατόχου του τυχερού δελτίου. 


Πηγή: BB
C