Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Καλαμπάκα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πέντε παιδάκια που σώθηκαν από θαύμα!

Μοιραίο κόντεψε να αποβεί το παιχνίδι για πέντε παιδιά, τρία από τα οποία νηπιακής ηλικίας, μέσα στον προαύλιο χώρο του σπιτιού τους σε χωριό της Καλαμπάκας. Αιτία ήταν ένα τροχαίο που συνέβη κάτω από κυριολεκτικά απίστευτες συνθήκες και ευτυχώς δεν προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς.

Τα ανήλικα παιδιά, δυο αγόρια ηλικίας ενός και τριών και τρία κορίτσια τριών, 12 και 17 χρόνων, έπαιζαν ανυποψίαστα μέσα στον περιφραγμένο χώρο του σπιτιού στην κοινότητα Χρυσομηλιά, όταν ξαφνικά ο 44χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βγήκε από την πορεία του. Το φορτηγάκι έπεσε αρχικά στο σταθμευμένο Ι.Χ. ενός 34χρονου και στη συνέχεια πάνω στη συρόμενη καγκελόπορτα της περίφραξης του σπιτιού, πίσω από την οποία βρίσκονταν τα πέντε παιδιά!
Η βαριά μεταλλική πόρτα γκρεμίστηκε από τη θέση της και έπεσε πάνω στα παιδιά, που για καλή τους τύχη πρόλαβαν να απομακρυνθούν! Μόνο τα δυο αγοράκια τραυματίστηκαν ελαφρά, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η προανάκριση που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

protothema.gr