Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η τηλεοπτική εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» στην συχνότητα της «Εγνατίας Τηλεόραση»

 Με την εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» δύο έμπειροι δημοσιογράφοι, ο Αντώνης Οραήλογλου και ο Χρήστος Νικολαΐδης, ουσιαστικά «αναβιώνουν» την μεσημβρινή ενημερωτική ζώνη στη Μακεδονία!

 Μέσα από τη συχνότητα της «Εγνατίας Τηλεόραση» θα παρουσιάζουν κάθε μεσημέρι από τις 14:30 έως τις 16:30 όλα τα βασικά θέματα της επικαιρότητας και της ειδησεογραφίας, στο πολιτικό, κοινωνικό, αυτοδιοικητικό, πολιτιστικό και αθλητικό ρεπορτάζ.

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την Τηλεόραση ο Αντώνης Οραήλογλου αναλαμβάνει να αναδείξει ζητήματα της καθημερινότητας, να μιλήσει με πολίτες για εκκρεμότητες που τους απασχολούν, να πληροφορήσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και να σχολιάσει όλα όσα μας πληγώνουν, μας οργίζουν ή μας ικανοποιούν.
Μαζί του στο Θέμα της Ημέρας αλλά και στο σχολιασμό της πολιτικής ατζέντας ο Χρήστος Νικολαΐδης.
Αναμφισβήτητα αυτή θα είναι η εκπομπή - αποκάλυψη της νέας τηλεοπτικής περιόδου, καθώς η ενημέρωση, με άποψη και σεβασμό στα γεγονότα, επιστρέφει από τη συχνότητα της «Εγνατίας Τηλεόραση».
Η εκπομπή θα είναι δίωρης διάρκειας και θα περιλαμβάνει ενότητες με συνεντεύξεις, έρευνες, ρεπορτάζ , ζωντανές συνδέσεις και βίντεο για όλο το φάσμα της επικαιρότητας στη Μακεδονία και όχι μόνο.
Από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και στο εξής από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 14:30 έως 16:30.