Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Εθνική Ανδρών: Έφυγε για το τελικό τεστ

Πρόβα για τα κρίσιμα ματς των προκριματικών που ακολουθούν θα κάνει την Τετάρτη η Εθνική, με την αποστολή να αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για την Αυστρία.

Στο Σάλτσμπουργκ θα αντιμετωπίσει τους αυστριακούς η γαλανόλευκη, με τον Φερνάντο Σάντος και τους διεθνείς να μην κάνουν δηλώσεις κατά την αναχώρησή τους από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η αποστολή της Εθνικής πέταξε λίγο μετά τις 10:00 για την Αυστρία, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής.
Αναφορικά με το σχήμα που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός, το 4-3-3 δεν θα αλλάξει, με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από τα αριστερά προς τα δεξιά, θα είναι οι Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς και Τοροσίδης.
Στη μεσαία γραμμή θα πάρει θέση ο Κώστας Κατσουράνης με τους Ταχτσίδη και Μανιάτη στο πλευρό του, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Νίνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λόγω ενός χτυπήματος στο δάχτυλο του ποδιού.

Onsports .gr