Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Τρεις τραυματίες από πυρά ενόπλου στην Καλιφόρνια

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑ ΜΟΝΙΚΑ
Ενοπλη επίθεση εξαπέλυσε άγνωστος κοντά στο κολλέγιο της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο ένας από τους τραυματίες ήταν ο δράστης του επεισοδίου, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Άγνωστος που έφερε "πολλά όπλα" άνοιξε πυρ κοντά στο κολλέγιο Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, στο δυτικό Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ronald Reagan UCLA Medical Center και ο ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο ένας από τους τραυματίες είναι ο δράστης του επεισοδίου, ωστόσο οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει και δεύτερος ένοπλος.
Μια άλλη εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε, μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS ότι ένας άνδρας οπλισμένος με πολλά όπλα πυροβολούσε επί ώρα με στόχο κινούμενα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, αλλά και δημόσιας χρήσης, όπως λεωφορεία. Αυτόπτες μάρτυρες τον περιέγραψαν ως έναν λευκό άνδρα, ο οποίος ήταν πολύ ψύχραιμος.
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν άμεσα το κολέγιο της Σάντα Μόνικα το οποίο λειτουργεί μόλις δύο χρόνια και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες τόσο στους χώρους του κολεγίου, όσο και στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα χιλιόμετρα από το ένοπλο περιστατικό βρισκόταν και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος παραβρισκόταν σε εκδήλωση για τη συγκέντρωση δωρεών. Οι αρχές πάντως δεν συνδέουν το περιστατικό με την προεδρική επίσκεψη.
"Εθνος"