Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Παρέμεινε στο θρόνο του ο Ολυμπιακός


ΓΙΑ 2Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Η δυναστεία συνεχίζεται! Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι πρωταθλητής Ευρώπης!

Παρέμεινε στο θρόνο του ο Ολυμπιακός
Με τον Βασίλη Σπανούλη ηγέτη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και με χαρακτήρα... πρωταθλητή ο Ολυμπιακός επικράτησε με 100-88 της Ρεάλ και διατήρησε τα σκήπτρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Ναι, ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ομάδα μετά από τη Μακάμπι το 2005 που κερδίζει δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό.
Ναι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κατακτά την Ευρωλίγκα.
Ναι, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο κορυφαίος γκαρντ, Ναι, ο Ολυμπιακός είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ξανά.
Από την κόλαση του πρώτου δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός έστησε ένα απίστευτο πάρτι στα επόμενα τρία δεκάλεπτα και με την επιβλητική 100άρα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της Ευρώπης!
Συγχαρητήρια
Παρέμεινε στο θρόνο του ο Ολυμπιακός
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης.
«Η μεγάλη σας επιτυχία σε μια κορυφαία πανευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο παράδειγμα, ότι με μεθοδική δουλειά, προσήλωση στο στόχο και πάνω απ'όλα πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Εκ μέρους όλων των Ελλήνων ένα μεγάλο 'ευχαριστώ'» ανέφερε ο κ. Παπούλιας.
Δήλωση για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έκανε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συγχαίρει την ομάδα του Ολυμπιακού τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Από καρδιάς συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου και για τη συγκίνηση που χάρισε σε όλους».
«Ο Ολυμπιακός Πειραιά έγραψε ιστορία. Μας έκανε περήφανους. Ο Πειραιάς, η Ελλάδα στο πρόσωπο των ξανά πρωταθλητών Ευρώπης βλέπουν την ελπίδα, την προοπτική την αναγέννηση» είπε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.
«Ο βασιλιάς του μπάσκετ έμεινε στο θρόνο του δείχνοντας ότι είναι δύναμη ανατροπής. Με πάθος, μαχητικότητα και πίστη απέδειξε ότι η κορυφή του ανήκει. Η ψυχή του πρωταθλητή μίλησε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, στη διοίκηση σε όλους τους εργαζόμενους στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Κυρίως στον κόσμο του Ολυμπιακού που έδειξε την αγάπη του στην ομάδας μας Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα προτείνω να τιμήσουμε την ομάδα μας, όπως της αξίζει» πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος.
"Εθνος"