Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αλληλεγγύη μέσα από το ποδόσφαιρο


 Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Βόλβης και Ηρακλή, μαζί με τους θεατές στο γήπεδο Βρασνών, αποχαιρέτησαν το 2012 με μια πράξη αγάπης

Στο κατάμεστο γήπεδο του Βρασίδα Βρασνών στα Βρασνά, την  Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012, οργανώθηκε ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του δήμου Βόλβης αντιμετώπισαν τους παλαίμαχους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, παρουσία πολλών φιλάθλων. Όλοι τους έδωσαν το παρόν για να ενισχύσουν τον αγώνα ζωής που δίνει ένα κορίτσι.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, ενισχυμένα από το σημαντικό ποσό που πρόσφερε η κ. Αικ. Μπαλάφα της οργάνωσης «Παιδί και Ζωή», θα διατεθούν για την πολυδάπανη θεραπεία της νεαρής ασθενούς. Για την ιστορία οι παλαίμαχοι του δήμου Βόλβης νίκησαν τους παλαίμαχους του Ηρακλή με 1-0.
Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης που παρακολούθησε τον αγώνα, δήλωσε: «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές στους δωρητές, αλλά κυρίως στους συνδημότες μας που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς, στο γήπεδο των Βρασνών. Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα γίνουν και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού με βετεράνους ποδοσφαιριστές και άλλων ομάδων».