Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής»

Μεθοδεύσεις στη σύσταση της προανακριτικής

Οποιαδήποτε απόπειρα να στηθούν λιγότερες από 4 κάλπες συνιστά εκτροπή και δόλιο τέχνασμα για την προστασία του διεφθαρμένου καθεστώτος. Θεωρούμε βέβαιη την παραπομπή Παπανδρέου σε προανακριτική, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση οι βουλευτές της ΝΔ και του Σύριζα θα έχουν διαπράξει μέγιστο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.


Περί της διαμάχης ΝΔ-Σύριζα για τα... γκαζάκια 

Οι αλήτες με τα γκαζάκια είναι πασίγνωστοι και θα συλλαμβάνονταν σε μία ώρα αν δεν εξυπηρετούσαν το κομματικό κατεστημένο. ΝΔ και Σύριζα να αφήσουν τις τηλεοπτικές διαμάχες και να ακολουθήσουν το παράδειγμα των βουλευτών τους Διαμαντόπουλου και Αντωνίου, που χοροπηδούσαν χέρι-χέρι στα καρναβάλια. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση είναι για τα πανηγύρια και ζημιώνουν με εκατομμύρια το ελληνικό δημόσιο για να σιτίζουν τους κηφήνες των κομματικών τους μηχανισμών.

Απάντηση στην συνέντευξη Σαμαρά στο “ΒΗΜΑ”

Η πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας είναι σκληρή και δεν έχει καμία σχέση με τον φανταστικό κόσμο του κ. Σαμαρά. Για να παταχθεί η αριστερή τρομοκρατία χρειάζεται πολιτική βούληση και όχι επιχειρήσεις με τηλεοπτικά συνεργεία τύπου "Ξένιου Δία" και "Βίλα Αμαλία".  Αν ήθελε πραγματικά να πατάξει την διαφθορά ο κ. Σαμαράς δεν θα κάλυπτε το δίδυμο Παπανδρέου-Βενιζέλου και δεν θα εμπόδιζε τον οικονομικό έλεγχο σε όσους διετέλεσαν υπουργοί τις τελευταίες δεκαετίες και πλούτισαν με μαύρο χρήμα.

Για την επίθεση στην οικία Κεδίκογλου και τις γελοιότητες του Σύριζα

Η θρασύδειλη επίθεση στην οικία μίας οικογένειας δεν είναι απλά καταδικαστέα, αλλά επιβάλλει στο κράτος να συλλάβει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους αριστερούς τρομοκράτες. Όταν τα ίδια αναρχικά στοιχεία είχαν επιτεθεί με 5 κιλά δυναμίτη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Δυτικής Αττικής προ εβδομάδων, ο Σύριζα δεν τα είχε καταδικάσει, ως γνήσιος οπαδός και προστάτης του αριστερού παρακράτους. Η δε ΝΔ είχε σπεύσει να κλείσει άρον-άρον την υπόθεση, χωρίς καμία σοβαρή προανακριτική διαδικασία, καλύπτοντας στην ουσία τους πασίγνωστους και σεσημασμένους τρομοκράτες.