Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες! Δειλό και ανεύθυνο λένε τον Πάνο Καμμένο βουλευτές του!


- Έκτακτη συνεδρίαση αυτή την ώρα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του  Πάνου Καμμένου - Επεισοδιακή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής- Ο Πρόεδρος του κόμματος μίλησε και έφυγε και αυτό εξόργισε τους βουλευτέςΚάποιοι λένε ότι το κόμμα είναι στα πρόθυρα διάσπασης μετά από όσα έγιναν στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής τους.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ασκήθηκε έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο από τους κυρίους Ζώη και Μαρκόπουλο, κυρίως για το φλέρτ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
  Ο κ. Καμμένος δεν ηταν παρών στην συνεδρίαση αλλά μόλις ειδοποιήθηκε, έφτασε σε αυτή και παίρνοντας τον λόγο υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια καθώς και ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο όπου εκεί μπορούν να συζητηθούν όλες οι διαφωνίες.
Μετά την ομιλία του ο κ. Καμμένος αποχώρησε αμέσως, γεγονός που τους εξαγρίωσε όλους.
Κορυφαίο στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τινάχτηκε στον αέρα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής: «Αιτία υπήρξε το ότι ο κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην γίνει συζήτηση για θέματα εξόχως σοβαρά, τόσο για τη γραμμή όσο και για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και για ζητήματα ηθικής τάξης, έφυγε αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνους τους βουλευτές και τη Διοικούσα Επιτροπή».
Κατόπιν τούτου, κοινοβουλευτικά και μη στελέχη τον κατηγορούν ότι «απέδρασε» από τη συνεδρίαση επιδεικνύοντας «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα» μπροστά στα κρίσιμα ερωτήματα που θα καλούνταν να απαντήσει, είπε το κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ.
newsit