Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Απαγωγή, ληστεία και ένας εκβιασμός που κράτησε 4 χρόνια!


Το δράμα του 36χρονου στη Θεσσαλονίκη  αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες - Το ζευγάρι των εκβιαστών  του είχε κάνει κόλαση τη ζωή...

Το ζευγάρι των εκβιαστών, ένας 45χρονος Γεωργιανός και μία 37χρονη Ελληνίδα (σύζυγός τους), συνελήφθησαν αργά χθες το βράδυ, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, μετά από καταγγελία του 36χρονου θύματος.
Όπως διαπιστώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από Νοέμβριο 2008 έως τη σύλληψή τους, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης απαιτούσαν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 30.000€ από τον 36χρονο, που είχε δανειστεί 3.000€, από άτομο που αναζητείται.
Το θύμα δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα που ζητούσαν οι εκβιαστές του και κάπως έτσι ξεκίνησε το μαρτύριό του. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες πριν από λίγες μέρες τον απήγαγαν και αφού τον οδήγησαν στην κεντρική λαχαναγορά της πόλης, τον κατακράτησαν παράνομα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ενώ με την απειλή χρήση βίας του αφαίρεσαν ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.
Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, 4 σπάθες, ένα μαχαίρι και μία χρυσή αλυσίδα λαιμού.
NEWSIT