Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Χτύπησε tatoo στο πρόσωπο με τον Ρόμνεϊ και δεν το μετάνιωσε!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ 
Eric-HartsburgΕκεί που νομίζει κανείς ότι τα έχει ακούσει όλα, έρχονται τέτοια περιστατικά για να τον κάνουν να αναθεωρήσει και να σηκώσει τα χέρια ψηλά μπροστά στο μέγεθος που μπορεί να προσεγγίσει η ανθρώπινη ανοησία.

Η ιστορία του νεαρού Eric Hartsburg από την Ιντιάνα είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ. Δημοσίευσε στο Ebay την πρόθεσή του να χτυπήσει tatoo στο πρόσωπο με το λογότυπο της καμπάνιας του Mitt Romney και κάλεσε τους υποψήφιους «επενδυτές» να χρηματοδοτήσουν το ανδραγάθημά του. Κάποιος, ο ίδιος λέει το ρεπουμπλικανικό κόμμα, θεώρησε την ιδέα ιδιοφυή, ευκαιρία να αποκτήσει η ιδεολογία Romney την προβολή που της άξιζε. Έτσι, δώρισε 15.000 δολάρια στον Hartsburg για να εκτελέσει το σχέδιο.
Ο νεαρός δεν αρκέστηκε στο να διαπράξει το ανοσιούργημα που βλέπετε και εσείς στην φωτογραφία. Ακόμα και μετά την αποτυχία του αγαπημένου του να πείσει, περιφέρεται στα κανάλια των ΗΠΑ δηλώνοντας αμετανόητος. «Έχω πτυχίο από κολέγιο, δεν είμαι ηλίθιος», διατείνεται. Τι να πεις τώρα … για τα κολέγια των ΗΠΑ;