Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο-μήνυμα του Α. Σαμαρά στο facebook: «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει»


«Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε καλά πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», λέει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook.

Υπό την μουσική υπόκρουση του τραγουδιού Search for Freedom, ο κ. Σαμαράς έδωσε στη δημοσιότητα μονόλεπτο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει το μήνυμά του προς τους Έλληνες, λίγα μόλις 24ωρα μετά την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup όπου υπήρξε συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης στη χώρα μας και για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους.
«Η Ελλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε δυσκολίες. Κι όμως κάθε φορά έβρισκε τον τρόπο να προχωρήσει. Κάθε γενιά έβρισκε τη δύναμη να αφήσει κάτι μεγαλύτερο στην επόμενη. Σήμερα βρισκόμαστε ξανά μπροστά σε μια τέτοια στιγμή που πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και πού θέλουμε να πάμε, που πρέπει να ξαναμπούμε σε ένα δρόμο ανάπτυξης με σταθερότητα, ασφάλεια. Τώρα που αλλάζει η Ευρώπη. Τώρα είναι η στιγμή.

Ή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ή θα αφήσουμε την ιστορία να μας γυρίσει την πλάτη. Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε καλά πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα» καταλήγει το μήνυμα που στέλνει στους Έλληνες ο πρωθυπουργός.
"Εθνος"