Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα! Κασσής: Είμαι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ – Άγριοι διάλογοι στο... πεζοδρόμιο της Ιπποκράτους!


- Ανεξαρτητοποιήθηκε με δημόσια δήλωση του ο Μιχάλης Κασσής- «Δεν ψηφίζω τα μέτρα για να γίνετε εσείς υπουργοί του Σαμαρά» είπε μετά την Κ.Ο. ο βουλευτής Ιωαννίνων- Φραστικό επεισόδιο Γρήγορακου-Κουλόπουλου: «Κ@@@παιδο, σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις» - Χρυσοχοΐδης: Να ψηφίσουμε εν λευκώ τα μέτρα, μην το παίζουμε τσάμπα μάγκες!

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει από το μεσημέρι της Τετάρτης το ΠΑΣΟΚ. Το καζάνι έβραζε, αλλά τα όσα έγιναν στην ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής.
Μιας οργής που εκδηλώθηκε τόσο μέσα στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά κυρίως μετά, στη μέση του δρόμου αλλά και στους διαδρόμους της Ιπποκράτους! Και συνεχίστηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όταν ο βουλευτής Ιωαννίνων Μιχάλης Κασσής ανακοίνωσε δημόσια ότι ανεξαρτητοποιείται!
«Είμαι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ» είπε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως αφού δε θέλει να ψηφίσει τα μέτρα τότε δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανεξαρτητοποιηθεί. Άλλωστε, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε κάνει σαφές από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. πως «όποιος δεν μπορεί, δεν αντέχει να ακολουθήσει αυτό το δρόμο, ας μην το κάνει. Να χωρίσουμε τους δρόμους μας με αγάπη αν και είναι για μένα πολύ επώδυνο».
newsit