Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τι… δεν κυκλοφορεί αύριο, λόγω Πολυτεχνείου


Poreia-Polytexneiou
Τα μέτρα ασφαλείας για μια ακόμη φορά τεράστια εν όψει της καθιερωμένης πορείας για την 39η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

 Οι αστυνομικοί θα φτάνουν τους 7 χιλιάδες σύμφωνα με πληροφορίες, όπου θα διατεθούν στα μέτρα που θα ληφθούν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου έως τη λήξη της πορείας.
 Πέραν από τη περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο και την πρεσβεία των ΗΠΑ, έντονη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει σε υπουργεία αλλά κυρίως περιμετρικά της γερμανικής πρεσβείας στο Κολωνάκι.  Παράλληλα οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο θα αποτελούν απαγορευμένη περιοχή για τους οδηγούς.
 Συγκεκριμένα από νωρίς το μεσημέρι έως νωρίς το βράδυ θα αποκλειστεί η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας και στους κάθετους δρόμους.
 Επιπλέον το Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Μοναστηράκι και Ακρόπολη και από τις 14.00 οι σταθμοί σε Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Αμυνα. Σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.