Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Παιδάκι έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο


Η ασυδοσία  των «κυνηγών» μετάλλων που  αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός αγοριού μόλις πέντε χρόνων στην Πάτρα! Το παιδάκι πήγαινε πρωί- πρωί στο νηπιαγωγείο του, όταν έπεσε σε ένα φρεάτιο που ήταν ανοιχτό επειδή οι επιτήδειοι είχαν κλέψει τη σχάρα που το κάλυπτε!

Χτυπημένο  και τρομαγμένο, το αγοράκι ανασύρθηκε  από το φρεάτιο με ελαφρά  ευτυχώς τραύματα στα πόδια του Θα μπορούσε, όμως, να έχει υποστεί τουλάχιστον κατάγματα ή και -ακόμη χειρότερα- να σκοτωθεί για να βγάλουν κάποιοι ασυνείδητοι μερικές δεκάρες παραπάνω!
Το ατύχημα  συνέβη στην περιοχή των Δεμενίκων και, όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι, η κλοπή της σχάρας είχε γίνει εδώ και αρκετές ημέρες. Όμως, ο δήμος δεν την είχε αντικαταστήσει, παρά τις προειδοποιήσεις τους ότι κάποιος μπορεί να έπεφτε μέσα!
Μια δημοτική γεώτρηση από την οποία γινόταν η άρδευση των χωραφιών στην περιοχή της Καρδίτσας, έγινε έρμαιο στα χέρια «κυνηγών» χαλκού που ξήλωσαν τα ηλεκτρικά καλώδια σε μήκος περίπου 85 μέτρων! Η κλοπή έγινε το τελευταίο δεκαήμερο, αλλά έγινε αντιληπτή όταν οι αγρότες πήγαν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε υδροδότηση.
 protothema.gr