Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος διάλογος δημάρχου Βόλβης και κατοίκων, με τις συναντήσεις σε Μάδυτο, Ασπροβάλτα και Νυμφόπετρα


Υπόσχεση για κοινή δράση

Πρόσκληση για μεγαλύτερη συμμετοχή στα κοινά, μέσα από μια κοινή δράση δήμου-δημοτών, απηύθυνε ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, στις συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους των δημοτικών ενοτήτων Μαδύτου, Αγίου Γεωργίου και Εγνατίας.
Οι τρεις αυτές εκδηλώσεις έγιναν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στο πρώην δημαρχείο Μαδύτου, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 στην  αίθουσα Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της Ασπροβάλτας και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Νυμφόπετρας, παρουσία δημοτικών – τοπικών συμβούλων και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Γαλαμάτης προχώρησε σε σύντομο απολογισμό της πορείας του Καλλικράτη, έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων και αναφέρθηκε στις μελλοντικές δράσεις του δήμου Βόλβης.

Με την ολοκλήρωση αυτού του ανοικτού κύκλου διαλόγου με τους πολίτες ο δήμαρχος Βόλβης δήλωσε ότι:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας για την συμμετοχή τους σε αυτή την πρωτόγνωρη για το δήμο μας διαδικασία. Άκουσα με προσοχή τις απόψεις τους και κατέγραψα την αγωνία τους για το αύριο, διαβεβαιώνοντας τους ότι αποτελεί ταυτόχρονα και τη δική μας αγωνία και μέριμνα. Τους δίνω την υπόσχεση ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, η διοίκηση του δήμου θα σταθεί ολόψυχα στο πλευρό τους. 
Με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και με τη συνεχή αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως εφαρμόσαμε κατά τη διάρκεια αυτή της διετίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, που μεγαλώνουν μέσα σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες»