Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής»



Προηγούνται οι αλλοδαποί στις φοιτητικές εστίες
Σύμφωνα με δήλωση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι μη ελληνικής καταγωγής φοιτητές προηγούνται των Ελλήνων στις φοιτητικές εστίες, . Η Χρυσή Αυγή θεώρησε το γεγονός αυτό απαράδεκτο εν μέσω οικονομικής κρίσης και ζήτησε περαιτέρω ενημέρωση για την σχετική αναλογία Ελλήνων και αλλοδαπών, με σκοπό τη σύνταξη επίκαιρης ερώτησης για τη χρηματοδότηση του εν λόγω ιδρύματος.


Προδοσία η δέσμευση του εθνικού μας πλούτου σε κλειστό λογαριασμό
Η απαίτηση των τοκογλύφων για δέσμευση της εθνικής μας περιουσίας σε κλειστό λογαριασμό αποδεικνύει ότι η Ελλάς είναι μία πλούσια χώρα, που δυστυχώς κυβερνάται από ανδρείκελα και υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Μόνη λύση να υπάρξει μία αληθινά εθνική ηγεσία, που θα εκμεταλλευτεί τον ελληνικό πλούτο προς όφελος του λαού μας και μόνο.

Προδοσία η δέσμευση του εθνικού μας πλούτου σε κλειστό λογαριασμό των τοκογλύφων
Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών:
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ΜΜΕ της 23ης Οκτωβρίου 2012, «το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών με έγγραφό του (το οποίο εστάλη από τον γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Dr. Thomas Steffen, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου) προς το υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας, έθεσε ζήτημα δημοσιονομικής διακυβέρνησης και κλειστού λογαριασμού με εξωτερική διαχείριση ως προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης».
Ερωτάται ο κ. Υπουργός: 
Πώς επιτρέπει η ελληνική κυβέρνηση στους πιστωτές της να αντιμετωπίζουν τη χώρα μας, όχι ως ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος, αλλά ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων;
Ποια απάντηση δόθηκε στην ιταμή απαίτηση των τοκογλύφων δανειστών μας; Τους ενημερώσατε ότι ακόμη και το να ανοίξει συζήτηση για το εν λόγω ζήτημα, θα θεωρηθεί από τον Ελληνικό λαό εθνική προδοσία;
Αθήνα,24/10/2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ