Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" Τζαβάρα - Κιουτσούκη


Απάντηση στα όσα δήλωσε περί "συντεχνίας βουλευτών" ο Νίκος Κιουτσούκης έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Τζαβάρας
Ως εκπρόσωπο της συντεχνίας των συμφερόντων χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Τζαβάρας, τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκο Κιουτσούκη.

Ο Κώστας Τζαβάρας προχώρησε στον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό αναφερόμενος στις δηλώσεις Κιουτσούκη στον ΣΚΑΪ ότι "δεν υπάρχει μεγαλύτερη συντεχνία από αυτή των βουλευτών".
Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας σημείωσε επίσης "ότι δεν μπορεί συνδικαλιστής να στέλνει 30 χιλιάδες μηνύματα μέσω κινητού και να καλεί σε ανταρσία τα μέλη του κόμματος".
Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Κιουτσούκης διεγράφη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν εις βάρος του Κώστα Τζαβάρα την Τετάρτη στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού από συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.
Με αφορμή τη διαγραφή του Νίκου Κιουτσούκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης επανέλαβε την αντίθεσή του σε διαγραφές βουλευτών και στελεχών χαρακτηρίζοντάς τες ως αντισυνταγματικές
 NEWS247