Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο Μιχελάκης ανοίγει πολιτικό γραφείο

Σύμφωνα με τη Real News, στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Μιχελάκης αναμένεται να έχει ανοίξει το δικό του πολιτικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο και θα χρησιμοποιεί ως εφαλτήριο για τις επαφές και τις δραστηριότητές του, ενόψει των επόμενων εκλογών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά εξελέγη βουλευτής Επικρατείας, δεν συμπεριλήφθηκε ωστόσο στο κυβερνητικό σχήμα με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς. Οι αρχικές πληροφορίες τον εμφάνιζα να προαλείφεται για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στη συνέχεια ωστόσο ο σχεδιασμός άλλαξε, και πλέον ο Γιάννης Μιχελάκης οδεύει προς το Ινστιτούτο Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, και τη θέση του προέδρου, που μένει κενή μετά την εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως Προέδρου της Βουλής.
Παράλληλα όμως, ο Γιάννης Μιχελάκης έκρινε αναγκαίο να ανοίξει το δικό του πολιτικό γραφείο, ενόψει της μάχης των επόμενων εκλογών, που δεν θα τον βρει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αλλά σε κάποια εκλογική περιφέρεια του Λεκανοπεδίου της Αττικής, με πιθανότερη τη Β’ Αθηνών.