Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Σταύρος Καλαφάτης επικεφαλής κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας σε περιοχές της Τούμπας, του Παπαφείου και της Αγίας Τριάδας

Ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, Υπ. Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος συντονιστής προεκλογικού αγώνα του κόμματος στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, περιόδευσε χθες και σήμερα ως επικεφαλής κλιμακίων σε περιοχές της Τούμπας, του Παπαφείου και της Αγίας Τριάδας.

Ο κ. Καλαφάτης περπατώντας μαζί με φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους των εν λόγω περιοχών, να ακούσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους και να τους παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος σε σχέση με την οικονομία, τη φορολογία, το παρεμπόριο, τη λαθρομετανάστευση και την ασφάλεια.
Παράλληλα το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Καλαφάτης κάλεσε τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις και ανταλλάχθηκαν απόψεις για αρτιότερη κινητοποίηση και εγρήγορση των στελεχών του κόμματος, την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές.