Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τα αποκαλυπτήρια της Χρυσής Αυγής

Όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είναι δύσκολο να τα πιστέψει κάποιος που δεν τα παρακολούθησε. Και όμως, συνέβησαν…

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τρεις φορές τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ενώ νωρίτερα είχε πετάξει ένα ποτήρι με νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, η οποία βρισκόταν απέναντί του, έχοντας δίπλα της τον πρώην υπουργό της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο.
Η συζήτηση στο studio του ΑΝΤ1 ήταν εξαιρετικά έντονη, και από ένα σημείο και μετά ξέφυγε από τον έλεγχο, με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιεί προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά της Λιάνας Κανέλλη, και να επιτίθεται φραστικά στη Ρένα Δούρου.
Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε το ποτήρι με το νερό στη Ρένα Δούρου, η Λιάνα Κανέλλη που βρισκόταν δίπλα του, επιχείρησε να τον χτυπήσει με μια εφημερίδα που κρατούσε στα χέρια της, με αποτέλεσμα το στέλεχος της Χρυσής Αυγής να της επιτεθεί και να τη χτυπήσει, παρά την προσπάθεια του Γιώργου Παπαδάκη να μπει στη μέση και να την προστατεύσει.
Η μετάδοση διακόπηκε, ενώ στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων εξέφρασαν την οργή τους για τη συμπεριφορά του στελέχους της Χρυσής Αυγής, προχωρώντας σε καταδικαστικές δηλώσεις.