Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντάει στα περί Χρυσής Αυγής

Σχετικά με τη συνεχιζόμενη προπαγάνδα για τη γνωστή δήλωση περί «αδελφικών παρατάξεων», ο επικεφαλής του Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
«Είναι τιμή για μένα να ασχολούνται μαζί μου πολιτικοί αρχηγοί για ένα θέμα ανύπαρκτο.

Είναι τέτοια η εμμονή στην παραποίηση του νοήματος των δηλώσεών μου που φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πανικοβληθεί από την ενεργοποίησή μου και τη μείωση των ποσοστών τους στη Βόρεια Ελλάδα. Τολμούν, μάλιστα, οι υπερασπιστές των τρομοκρατών, αυτοί που τόσα χρόνια χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους, να χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες τα στελέχη της ΝΔ, του κόμματος που έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Όμως, η κοινωνία δεν τους παρακολουθεί. Όλα δείχνουν ότι όλο και περισσότερος κόσμος επιστρέφει στη ΝΔ, τη μόνη πολιτική δύναμη που αυτή τη στιγμή μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας για έξοδο από την κρίση.
Κάλεσα και καλώ για μία ακόμη φορά τους ψηφοφόρους που δεν ψήφισαν ΝΔ, την Κυριακή να ρίξουν ψήφο ευθύνης, όχι ψήφο διαμαρτυρίας.
Να καταλάβουμε όλοι ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι αγώνας για τη Νέα Δημοκρατία, δεν είναι κομματικός, είναι αγώνας για την πατρίδα, για την Ελλάδα, για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας».