Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Δήμος Βόλβης. Χρονιά αθλητισμού και μουσικής

Εντυπωσιακές τελετές λήξης με χορωδίες και… zumpa για το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού και τη δημοτική μουσική σχολή!

Μουσική και αθλητισμός έριξαν αυλαία τέλους για φέτος στο δήμο Βόλβης, με δυο εντυπωσιακές εκδηλώσεις, που γέμισαν ασφυκτικά τα αμφιθέατρα Σταυρού και Ασπροβάλτας. Δυο από τις πιο πετυχημένες δράσεις του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του δήμου Βόλβης τη φετινή χρονιά, ήταν η λειτουργία της Μουσικής Σχολής και το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού.


Μελωδικές φωνές από χορωδίες, συγκρότησαν την ιδανικότερη τελετή λήξης για τα μαθήματα της Μουσικής Σχολής του δήμου Βόλβης, στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Ασπροβάλτας την περασμένη Πέμπτη 21 Ιουνίου. Σε αυτό το φεστιβάλ χορωδιών πήραν μέρος η Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Τούμπας, η Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Πυλαίας, η Γυναικεία – Νεανική Χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης & Γυναικεία Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Μ. Αλέξανδρος Σταυρού, η Μικτή Χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης και η Παιδική Χορωδία Δήμου Βόλβης, ενώ μαθητές της δημοτικής σχολής συνέβαλαν και στη μουσική επένδυση των τραγουδιών. Τις χορωδίες διεύθυναν οι κ.κ. Ε. Καλαιτζίδου – Γλυκίδου, Μ. Κουβακλή, Στ. Καραμάνης, ενώ στο πιάνο συνόδευαν η κ. Ε. Ψωμαδέλλη και ο καθηγητής πιάνου και θεωρητικών της δημοτικής σχολής κ. Γ.. Κεχαίδης.
Το Σάββατο 23 Ιουνίου ήρθε η σειρά του αμφιθεάτρου του Σταυρού να γεμίσει από κόσμο, που απόλαυσε αθλητικό υπερθέαμα, στην τελετή λήξης του δημοτικού προγράμματος μαζικού αθλητισμού. Περισσότεροι από 500 πολίτες κάθε φύλου και κάθε ηλικίας συμμετείχαν κατά τη διάρκεια του έτους μέσα από 22 διαφορετικά προγράμματα, στη μαζική άθληση που οργάνωσε ο δήμος Βόλβης,. Οι αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις οργανώθηκαν από τα τμήματα ενόργανης- ρυθμικής – Aerobic και… Zumpa (ένας συνδυασμός διαφόρων χορών και αεροβικής γυμναστικής που γυμνάζει).

Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, τόνισε ότι φέτος οι δημότες της Βόλβης αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις δραστηριότητες αυτές, γεγονός που αποτελεί παρακαταθήκη επιτυχίας για τις δράσεις που σχεδιάζει και για την επόμενη χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου.